2011 m. balandžio 27 d., trečiadienis

Ir vėl namo su persimelkusia pasaulio ideologija. Ir vėl akys kupinos pykčio, suspausti kumščiai ir visokie "Jūs užpisat"  Nesamos realybės suvokimas ir iškreiptas požiūris į viska viska.... ciniška, bet tai dižiausia 21a bėda. Manau vienetais susimasto, apie tai ką galėtų padaryti, kad būtų kitaip. O milijonai, tokių kaip aš tiesiog skundžiasi, skundžiasi ir skundžiasi. Žinau, kad nesuprantant apie ką aš, taip pat žinau, kad ne taip jau ir svarbu suprasti. Tiesiog velniškai liūdna, kad visoki Sokratai, Aristoteliai ir t.t savo gyvenimus nugyveno veltui, nes viskas ką jie teigė, pateikta kitaip ir priskirta jiems. Nes viskas ką noriu matyti mūsų marginalinėje visuomenėje yra tie patys marginalai. O ne "Negarbingi šunsnukiai" vagiantys mūsų gyvenimus, sielas, pinigus vien tam, kad jų gyvenimai taptų turiningesni. Žmogus per daug kvaila būtybė, žiūrinti tik savo šiknos, kad mąstytų. Bet jūs gailėsitės savo apgailetingumo, kai nebebus kur dingti, kai mąstyti teks. Nes anksčiau ar vėliau atsitiks kažkas tokio, kas neleis atsigrežti atgal, o vers žengti į priekį..... Be naftos, elektros, ar maisto.

Kaip gerai mes gyvenom prieš šimtą metų sakys tie, kurie gyvens dar po šimto, taip kaip mes sakome dabar. Besiskundžiantys, apgailėtini nusmurgėliai. Koks tikslas nekesti, jei moki mylėti.


Dievas sukūrė žmogų- teigia mūsų nusistovėjusios tradicijos.
Žmogus kuria žmogų - teigia marginalistai. Taigi žmogus ir yra dievas. Tik per mažai protingas, jog mokėtų tinkamai naudotis savo dieviškumu. Beje Dievą taip pat sukūrė žmogus.


Pyktis, vienintelis dalykas išlaisvinantis manę, iš viso to šūdo, kuriame jūs įkalinti. Supykit!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Patylėk!